Lugu sellest, kuidas mulle kass kogu aeg peale tuleb


Kui oled 40+ saanud, siis siit-sealt saab ikka lugeda, et nüüd on elu läbi. Keskeakriis. Premenopaus. Menopaus. Depressioon. Meeleolukõikumised. Midagi ei paku enam rõõmu ja polegi enam millegi üle rõõmustada, sest noh isegi kui numbrite järgi on pool elu jäänud elada, siis 60+ inimesena võid hakata endale juba mulda peale kraapima, sest mis elu see enam on.

Ma ei hakka isegi ütlema, mida ma sellest kõigest arvan. Kui siis vaid nii palju, et Anu Saagim on kunagi öelnud, et inimesed surevad 80-aastaselt, aga lõpetavad elamise 20-aastaselt. Täpselt seda ütlen ma kõikidele nendele, kes ohivad oma 40+ vanuse üle ja räägivad sellest, kuidas “selles eas” tuleb kass peale, sest elu on elatud.

Uncategorized

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Shopping cart